vineri, 13 martie 2015

Provocându-te provocator
Alert, alert îmi fug prin minte
Mii și mii de cuvinte.
Alerg, alerg printre voinţe,
Tu ești ceea ce inima mea simte.

    Am plecat oarecum. Dar nu departe și nu de tot. Pot să scriu doar despre tine. E un fel anarhic de a te păstra de la distanţă lângă mine. E o imersie de culori ce mă împresoară. Te regăsesc în tot. În nori, în munţi, în aer, chiar și în șoseaua goală. Mă ademenesc acei ochi de-o cromatică cerească, senină… iar când îţi simt chiar și privirea hazlie, oare cine e de vină?
    Hai să facem cunoștinţă! Eu sunt o oarecare și totuși acea specială fiinţă. Tu cine ești? Ce fel de Tu, menit să-nvie șocul meu apexian, printr-o atingere zglobie? Undeori când respiraţia ta-mi pătrunde-n pori ”P”-urile mele o iau razna. Ai așa un iz diabolic ce maschează o iubire divină. Naști în mine controversele unor întrebări neelucidate. Cu drag mă ademenești în jocul tău provocator psihic, iar eu ~cu drag~ îţi răspund provocării.
    De data aceasta regulile jocului le voi face eu, toate substituindu-se unui unic sentiment: iubire! Șah mat! 


Un comentariu:

  1. Hai să facem cunoștință!
    Un hoinar!
    Iubirea nu ține seama și nu se măsoară în segmente QRS, în unde P... iubirea este atunci când dai totul și nu aștepți nimic, când celălalt nu îți vorbește deși ai nevoie dar tu îl aștepți consecvent, când celălalt are nevoie de tine și tu îi ești aproape, când celălalt nu se regăsește și tu îi ești alături, când iubești din toată ființa ta și mai faci greșeli din prea multă iubire, când plângi și celălalt îți spune o vorbă bună, când celalalt îți vrea binele deși tu nu înțelegi asta... Medicina (și știința) nu au reușit să descopere particula iubirii și să măsoare acest sentiment (ne există scală de măsură pentru așa ceva.
    Te IUBESC Mona :-*

    RăspundețiȘtergere